HNF
homepagina

Kwaliteit staat voorop.

Het leveren van kwaliteit is een van de belangrijkste steunpilaren waarop het vertrouwen van de klanten is gebaseerd. Jarenlange ervaring en het kritisch volgen van het eigen productieproces zijn de basis voor een schat aan kennis en ervaring.  

Kwaliteitsbewaking is niet alleen gekoppeld aan een product of proces. HNF voelt zich eveneens verantwoordelijk voor mens en milieu. Hiervoor heeft HNF een BedrijfsMilieuPlan dat periodiek ge-update en jaarlijks door de overheid beoordeeld wordt. Door het toepassen van permanente gietvormen produceert men bij dit proces geen afvalstoffen. Ook is het gebruikte aluminium uitstekend te recyclen.
    

Aan de kwaliteit van de geleverde producten worden steeds hogere eisen gesteld. Het is aan HNF om aan deze eisen te voldoen en te blijven voldoen. HNF legt daarom zeer grote nadruk op de controle en bewaking van zowel de proces- als de productkwaliteit. In samenspraak met de klant wordt een eisenpakket samengesteld en vastgelegd in instructies en keuringsplannen.   


Voor de uitvoering van de kwaliteitscontroles wordt bij HNF gebruik gemaakt van moderne controlemiddelen zoals thermo analyse voor de kwaliteit van het gesmolten aluminium, spectraal analyse voor de samenstelling van de diverse legeringen, trekproeven voor de beproeving van de mechanische eigenschappen, röntgenapparatuur voor de controle van de homogeniteit van het gegoten product en de nodige meetapparatuur voor de diverse maatcontroles.


 kwaliteit panorama.jpg

Postbus 132 5670 AC Nuenen | Collse Hoefdijk 29 5674 VL Nuenen | Telefoon 0031(0)40-2832628 | E-mail info@hnf.nl
made by Visited